Schilderenlessen.

 

Ook zin om iets te ondernemen? Kom dan gezellig schilderen in mijn atelier in Zijtaart. Ik geef  's avonds les van 20.00-22.00, 's ochtends van 9.30-11.30 en 's middags van 13.00-15.00. Je kunt je eigen idee onder mijn begeleiding uitvoeren of werken naar een opdracht. Portretschilderen is mijn specialiteit!

De lessen zijn 14,00 euro exclusief of 16,50 euro inclusief verf, je kunt zo vaak komen als je zelf wilt. Er is ook een 10-lessen strippenkaart mogelijk, deze kost dan 110 euro excl. materialen, je kunt er zo lang mee doen als je wilt.

We schilderen in kleine groepjes van maximaal 6 personen, waardoor het mogelijk is om maximale begeleiding te krijgen. Af en toe zijn er momenten waarop ik een klein technisch lesje geef, als ik merk dat iedereen daar weer verder mee zal komen, denk dan aan kleurgebruik, mengen, kwastbehandeling, enz. Bij mij leer je dus echt schilderen en gaat het niet alleen om het resultaat, alhoewel de intensieve begeleiding er wel voor zorgt dat iedereen met sprongen vooruit gaat en er hele mooie werkstukken door de cursisten worden gemaakt. Kom maar eens in mijn atelier langs om werk van (of foto's van werk van)  cursisten te bekijken, vooral beginners kunnen soms zelf niet geloven dat ze al zo mooi kunnen schilderen met hun eerste werken. Op mijn facebook-pagina staan werken van cursisten, kijk daar eens naar om een idee te krijgen.

 

Voor beginners zijn mijn schilderlessen dus ook erg geschikt, je wordt niet meteen in het diepe gegooid, zoals vaak bij de grotere cursuscentra, maar je krijgt hele persoonlijke begeleiding, zodat je je niet verloren voelt in een grote groep met mensen die al langer schilderen. Hieronder een voorbeeld van een portret door een cursist gemaakt.

Heb je zin gekregen om bij mij te komen schilderen dan hoor ik dat graag, je kunt me vrijblijvend bellen of mailen voor meer in formatie. Of kom gezellig een keertje langs om te kletsen of eens een les uit te proberen. Je bent van harte welkom.

 

Groet, 

Jacqueline Klein Breteler

Pastoor Clercxstraat 109

5465RG  Zijtaart

0652625274

jkleinbreteler@home.nl