PRIMEUR: POP-UP GALERIE

JACQUELINE KLEIN BRETELER

 

Op 2e pinksterdag opent schilderatelier Jacqueline Klein Breteler feestelijk haar deuren als pop-up galerie. Het atelier bevindt zich in een voormalige championkwekerij met een krachtige industriële uitstraling, waarin de schilderijen van Jacqueline heel mooi tot hun recht komen. In combinatie met een heerlijk terras met uitzicht op het prachtige platteland van Zijtaart, is dit een heerlijke plek om te vertoeven.

Die dag zal al het nieuwste werk van Jacqueline te zien en te koop zijn en zal zij werken aan haar allernieuwste schilderij. Het wordt die dag een geweldige kunst-happening die je mee moet maken!

Natuurlijk is ook het atelier open en is er gelegenheid om in te schrijven voor de schilderlessen. “Hier leer je echt schilderen.” is een uitspraak die je veel kunt horen onder de cursisten van Jacqueline. Beginners en gevorderden schilderen aan hun eigen werkstuk en krijgen individueel advies en begeleiding tijdens het schilderproces. Je leert daardoor telkens weer nieuwe technieken om steeds beter zelfstandig een mooi schilderij te kunnen maken.

Als U de lessen eens uit wilt proberen kunt U gebruik maken van de zomeraanbieding: een pakket van 5 lessen inclusief alle materialen. ( zie ook pagina Zomerschilderen.)

Facebook Schilderatelier Jacqueline Klein Breteler voor meer info.

Maandag 16 mei 2e Pinksterdag van 11.00-17.00

 Pastoor Clercxstraat 109, Zijtaart

Tel. 0652625274