Opening schilderatelier door burgemeester Ina Adema.

Schilderatelier Jacqueline Klein Breteler gaat verhuizen naar een prachtige locatie in het buitengebied aan de rand van Zijtaart. Het atelier vindt onderdak in een voormalige champignonkwekerij, waar we zullen schilderen in een mooie, grote en professionele ruimte met heerlijk uitzicht over het platteland.

Op zaterdag 8 November om 11.00 zal het atelier officieel geopend worden door Burgemeester Ina Adema van Veghel. Zij zal de eerste streken verf op een doek zetten, en alle gasten uitnodigen om haar voorbeeld te volgen, kunstenares Jacqueline Klein Breteler maakt daarna het doek af.

Op zondag 9 November om 15.00 wordt het zo ontstane kunstwerk geveild, de opbrengst gaat naar Duchenne Heroes, omdat ons dorp door één van de kinderen nauw bij deze ziekte betrokken is.

Ook is er dit weekend veel werk van Jacqueline en haar cursisten te zien. Zowel beginners als gevorderden maken prachtige schilderijen, door persoonlijke en intensieve begeleiding in kleine groepjes. Kom kijken en overtuig Uzelf, proef van de gezellige sfeer, maak een praatje met cursisten en Jacqueline en geniet van de mooie omgeving.

In het weekend van 8 en 9 November van 10.00-17.00 zal het atelier geopend zijn voor iedereen die geïnteresseerd is, er is ook gelegenheid om je in te schrijven voor de schilderlessen en natuurlijk is er ook tijd voor veel gezelligheid en een hapje en drankje.

Atelieradres: Pastoor Clercxstraat 109 te Zijtaart.

Kijk voor meer info op www.jacquelinekleinbreteler.exto.nl of mail Uw vragen naar jkleinbreteler@home.nl of bel 0652625274.